MASSADA EMMEN

MASSADA EMMEN Specialist in Spare-Ribs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1146 beoordelingen
28 mei 2020 om 23:18 Altijd lekker eten, en snelle bezorging. Bestel hier vaak en nooit klachten Vriendelijk personeel zowel in het restaurant als de bezorgers Toppie
26 mei 2020 om 18:56 Superlekker, een aanrader!
25 mei 2020 om 23:57 Eten was redelijk koud toen het aankwam
24 mei 2020 om 20:57 Aardappel was droog net of te vaak gebakken dit zijn we zo niet gewend van massada en had extra saus besteld wat er niet bij zat
21 mei 2020 om 21:38 Wij bestellen steeds een grote shoarma maar elke keer krijgen wij een kleine! Is het vlees zo duur geworden haha
17 mei 2020 om 19:49 Poah, goed eten!
10 mei 2020 om 1:02 De spareribs waren deels aangebrand en er zaten dikke stukken vet op. De bestelde sausjes ontbraken allebei. En de bezorging was veel te laat. Zonde van m’n geld...
9 mei 2020 om 22:12 Prima! Eten was warm, lekker en snel bezorgd.
8 mei 2020 om 0:39 Jammer weer! Ze lezen de opmerkingen niet eens die ik invul tijdens de bestelling. Shoarma was steenkoud, broodje was zwart en de sla was warmer dan de shoarma Snel verbeteren Massada anders ben je ons kwijt als klant!
5 mei 2020 om 21:41 1 vd 3 gerechten was niet wat we besteld hadden. Jammergenoeg was de salade verpakt met de warme gerechten waardoor t slap en warm was. Verder was het eten goed op temperatuur en smaak
4 mei 2020 om 19:40 We moesten anderhalf uur op onze eten wachten
4 mei 2020 om 10:46 Pizza en shoarma besteld was super lekker