MASSADA EMMEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1513 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Massada Emmen. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 19:47 Erg lekker. Alleen de prijs wat hoog voor wat je krijgt.
11 mei 2024 om 20:10 De kofta was heel slecht! Het vlees was droog en taai. De shoarma was goed. De broodjes erbij heel erg klein voor die prijs. Geen foto's op de site of uitleg wat je kon verwachten. Ik bestel hier niet nogmaals!
6 mei 2024 om 0:06 Wiskeysaus bij besteld beetje jammer dat het er niet bij zat verder goede pizza!
4 mei 2024 om 19:52 Had aanbieding 2 calzones..bij besteding 5 euro kreeg je drinken..nou niet dus..eten was lekker alleen jammer dat ik der geen drinken bij kreeg..bezorger zei dat het dan op de bon moest staan..ook niet erbij zetten bij thuisbezorgt site
28 apr 2024 om 19:51 Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd zoals aangegeven.
24 apr 2024 om 21:33 Teleurgesteld dat het eten 20 minuten te laat was en koud
23 apr 2024 om 11:52 Spareribs was erg lekker maar aardappelschijfjes waren te gekruid en ondanks de zilverfolie er om koud
20 apr 2024 om 20:00 Thuisbezorgd adverteert met een gratis drankje bij je bestelling, die je vervolgens niet krijgt en de €5,- bezorgkosten zijn wel erg hoog
12 apr 2024 om 21:13 Vlotte bezorging. Nette bezorger. Het bestelde was keurig verpakt en warm. Vlees was smakelijk patat was goeie kwaliteit.
1 apr 2024 om 19:16 Besteld om om 17:15 te laten bezorgen. Was er pas om 18:25
1 apr 2024 om 18:41 Koud eten bij de bestelling geplaatst dat het om half 6 bezorgd zou worden. Komen ze pas om 6 uur en ook nog eens koud. Bel je naar ze toe zeggen ze ook nog dat ik lieg! Aangebrande pizza randen aangebrande aardappelschijfjes.... voor ons nooit weer
24 mrt 2024 om 19:41 Aardappelschijfjes waren slap, weinig döner in kapsalon. Het was wel goed warm